Jeg er Jeanette” er et poetisk hverdagsprojekt skabt af sangerinde Jeanette Christiansen. Projektet udspringer af hendes passion for historiefortælling, musik og mennesker og er skabt ud fra præmissen om nærvær og at se det menneske man står overfor for hele dets historie og ikke blot det øjebliksbillede man er.

Jeanette skriver om store emner som ensomhed, selvmordstanker og utroskab pakket ind i vellyd og ørehængende melodier. Teksterne udspringer af dagligdagens poetiske trivialiteter og små hverdagssituationer med et lille twist og indblik i det persongalleri mange af os møder i den dagligdag, der omgiver os.

Musikken er pop med en snert af dansk diva-lyd, gospel, soul og et møde mellem Norah Jones og Sanne Salomonsen og et tekstunivers og budskab om at stoppe op og se på de mennesker du møder med nærvær, varme og forståelse.

Jeanette har skrevet sange og sunget i mange år i forskellige konstellationer. Blandt andet som korsanger for flere danske musikere. I 2015 var hun sangskriver Melodi Grand Prix-sangen sangen ”Når veje krydses”. Jeanette har en stærk baggrund i gospelmusikken og har optrådt i ind- og udland. I 2020 stod Jeanette for første gang på egne ben og udgav EP-en “Kvinden bag gardinet” under navnet ”Jeg er Jeanette”

UDGIVELSER

JEG VIL FAVNE LIVET (Single 7. maj 2021)

Spotify: https://open.spotify.com/album/5yQednKC87L81Wqh4EVJW3

KVINDEN BAG GARDINET  (EP 6. marts 2020)

Spotify: https://open.spotify.com/album/5yQednKC87L81Wqh4EVJW3

KVINDEN BAG GARDINET  (single 31. januar 2020)

Spotify: https://open.spotify.com/track/0mFJxYcR4XZ45xGPUKL9hJ